fbpx

Szerződj akár egy órán belül,
utazási költséged rendezd utólag, átutalással!

A számlaösszesítőt kérheted csak elektronikus formában is, illetve kérhetsz időközi riportot, részszámlázást is.

Szabó Benjámin

HORECA Értékesítési Koordinátor
horeca@6x6taxi.hu
+36 70 376 7868

A TAXiPAY ügyintéző rendszer rövid bemutatása

A 6×6 Taxi mintegy 10 éve üzemelteti TAXiPAY nevű online fizetési rendszerét. A pénzügyi rendszer valamennyi, az elszámoláshoz szükséges információt tárolja és kezeli, riportot készít. A TAXiPAY rendszer működésére, illetve az adatok kezelésére és tárolására teljes körű garanciát vállal.

A taxikártyák, QR kódos utazási igazolások igénylése/pótlása, valamint az online webiroda szolgáltatás szerződött partnereink részére díjmentes.

TAXIPAY Ügyintéző Rendszer: www.taxipay.hu

Utólagos elszámolású eszközök

Plasztik NFC taxi kártya

Azon szerződött partnereinknek ajánljuk, akik rendszeresen vesznek igénybe taxi szolgáltatást, és jogosultak korlátozások nélkül, saját belátásuk szerint ezt megtenni. Az utas az utazás befejezésekor a taxisofőr elfogadó készüléken igazolja az utazást a kártya hozzáérintésével (NFC contactless), és amennyiben ez beállításra került, úgy meg kell, hogy adja PIN kódját.

Papír taxi kártya

Azon szerződött partnereinknek ajánljuk, akik esetenként veszik igénybe a taxi szolgáltatást, és nem jogosultak korlátozások, illetve bejelentés nélkül taxi kártyát használni.

A papír alapú taxi kártya sorszámmal ellátott, PIN kóddal is biztosítható kártya, melyet jellemzően egyszeri használatra vesznek igénybe. A webirodán keresztül a jogosult felhasználó utazási limitet állíthat be a kártyára, mely lehet egy utazás, vagy akár intervallum is, illetve akár keretösszeg elérése is lehet korlátozó paraméter.

Utazáskor a jogosult ügyintéző által kiadott kártyát az utas átadja a sofőrnek, melynek adatait rögzíti az elfogadó készülékén a QR kód beolvasásával, így az utazás adatai online rögzítésre kerülnek a plasztik NFC taxi kártyával megegyezően.

Virtuális taxi kártya / Utazási kód

A virtuális taxi kártya egy egyedi rendelési kód. Azon szerződött partnereinknek ajánljuk, akik vendégeik/kollégáik részére úgy kívánnak utazási lehetőséget biztosítani, hogy az utas részére nem tudnak, vagy nem szeretnének kézzel fogható utazás igazolásra szolgáló eszközt átadni, azonban az utazás költségét a szerződött partner szeretné rendezni utólagosan. Ilyen egyedi rendelési kódot a webirodán keresztül az arra jogosult felhasználó maga is létrehozhat, felhasználási időre, felhasználási darabszámra, vagy utazási keretösszegre vonatkozóan korlátozva.

QR kóddal ellátott utazási igazolás (csekk)

QR kóddal ellátott utazási igazolás (csekk) a hagyományos taxi csekk továbbfejlesztett változata, a könnyebb azonosítás érdekében az egyedi sorszám mellett QR kóddal ellátott 2 példányos, papír szelvényekből álló önindigós tömb. Azon szerződött partnereink részére ajánljuk, akik utazásonként egy-egy szelvényt kívánnak csak biztosítani az utasnak azzal, hogy a csekk másodpéldányát ellenőrzés/adatrögzítés céljából visszavárják. Egy csekk tömb 50 utazásra elegendő szelvényt tartalmaz.

TAXiPAY Webiroda

 A taxikártyás, egyedi rendelési kódos (virtuális taxi kártya), valamint a QR kóddal ellátott utazási igazolással (csekkel) történő utazások a TAXiPAY online rendszerében rögzítésre kerülnek, melyek az utólagos elszámolás alapját képezi. Az így keletkezett adatok alkotják a havi számlaösszesítőt, melynek végösszegét banki utalással tudják kiegyenlíteni szerződött partnereink.

Az online webirodához belépéssel rendelkező jogosult személy/személyek a felületen valamennyi, az utazásokkal kapcsolatban keletkezett adatról riportot kérhetnek, ezeket exportálhatják pdf-be, vagy excel fájlba, tiff-be, Word-be, MHTML, CSV, vagy éppen XML fájlba. Számos szűrési feltétel, lekérdezési lehetőség könnyíti meg a taxi utazások ellenőrzését úgy, mint a kártyaadatok, költséghelyek, divíziók, forgalmi adatok, és pénzügyi/számla információk.

Az utazási adatokat valós időben követheti, ugyanis a fuvart követően azonnal az információ elérhető a webiroda felületén.

A TAXiPAY rendszeren belül további, pénzügyi ellenőrzést támogató bontások is lehetségesek, mint például a divíziókra bontás (ha több telephellyel is rendelkeznek), illetve költséghely szerinti bontás.

A TAXiPAY rendszernek köszönhetően a számlázási adatok áttekintése egyszerű, a riportok igényeikhez igazíthatóak.

A számlaösszesítőt kérheted csak elektronikus formában is, illetve kérhetsz időközi riportot, részszámlázást is.