fbpx

Rólunk

A 6×6 Taxi Kft. 1993 tavaszán alakult, majd 1996-ban polgárjogi megállapodással közös rendszer üzemeltetésére egységes arculattal jelent meg a taxi szolgáltatói piacon a Voláncom Kft. által fenntartott Volán Taxival. A jelenleg működtetett rendszer alapszervezete a korábbi Volán Taxi, mely szervezet közel 40 éves múltra tekint vissza a taxi-szolgáltatás szakterületén.

A 6×6 Taxi-rendszerben együttműködő társaságok szolgáltatásának egyesítése révén a magyar taxispiac egyik meghatározó szervezetévé váltak, az egységes üzletpolitikával, a gyors, pontos, megbízható és megfizethető szolgáltatóként, tőkeerős gazdasági hátteret biztosítva a rendszer működtetéséhez.

A 6×6 Taxi alatt jelenleg több, mint félezren tevékenykednek, a havi szinten – átlagosan – 150.000 elégedett megrendelő kiszolgálására, illetve a szerződött céges partnerek száma eléri az ezret, amely növekedési tendenciát tükröz számunkra.

A 6×6 Taxi éves szinten több száz rendezvényt, idegenforgalmi és szórakoztató komplexumot szolgál ki eredményesen. A rendszer sofőrjei döntő többségükben 15-25 éves szakmai múltra tekintenek vissza, mivel a cégcsoport törzsgárdájának szakmai gyakorlatának megkezdése, arra az időre vezethető vissza, amikor mindössze két állami cég volt jelen a piacon.

A 6×6 Taxi rendszerbe való belépés szigorú szakmai követelmények teljesítése esetén valósulhat meg: Jogszabály által előírt taxis vállalkozói végzettség igazolása, a Fővárosi Közgyűlés 31/2013.IV.18. sz. rendeletében foglaltak szerinti minősítéssel rendelkező taxi gépjármű, annak megfelelő esztétikai és műszaki állapota, hitelesített taxióra, biztosítékul szolgáló pénzügyi kaució, a gépkocsivezető kifogástalan megjelenése.

Leendő kollégáink, szigorú városismereti, etikai, belső szabályzati komplex vizsgaanyag sikeressége alapján kerülnek kiválasztásra, amely a 6×6 Taxi rendszere által kötelezően előírt tanfolyam elvégzését követően történik meg. A rendszerbe való belépést a vállalkozáscsoportnak mindenkori piaci helyzete határozza meg a teljesítendő fuvarszám, a létszám, az egy fuvarra eső átlag árbevétel tükrében.

A minőségi szolgáltatás érdekében tett törekvéseink értékelésének objektív bizonyítéka, hogy a 6×6 Taxi Kft. 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012-ben immár 11. alkalommal a végzett munkájáért a Budapest Week című angol nyelvű sajtóorgánum olvasóközönsége – akik többnyire hazánkban dolgozó külföldi üzletemberek – Best of Budapest cím odaítélésével ismerték el. Ezen kívül az MSZ EN ISO 9001:2009 minősítést is megkapta cégünk INTERCERT 08276 tanúsítvány regisztrációs számon.

Ezenkívül 2012-ben elnyertük a SuperBrands minősítést a szolgáltatói szektorban, illetve a Magyar Brands minősítést.